Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε το ρύζι. Παράλληλα τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά, το σκόρδο και το μπέικον. Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο το ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τα καρυκεύματα και τον κύβο. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα αυγά αχτύπητα και ανακατεύουμε συνέχεια και πολύ γρήγορα.