Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζετε τα βερίκοκα για 5-10 λεπτά μέσα στο γλυκό κρασί. Τα σουρώνετε και τα κόβετε σε μικρά μακρόστενα κομμάτια. Φυλάτε το κρασί στην άκρη. Αφήνετε τα βερίκοκα να στεγνώσουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί.Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνετε το βούτυρο και καβουρδίζετε το σιμιγδάλι,...