Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Βράζετε τα βερίκοκα για 5-10 λεπτά μέσα στο γλυκό κρασί. Τα σουρώνετε και τα κόβετε σε μικρά μακρόστενα κομμάτια. Φυλάτε το κρασί στην άκρη. Αφήνετε τα βερίκοκα να στεγνώσουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί.Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνετε το βούτυρο και καβουρδίζετε το σιμιγδάλι,...