Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μπολ λειώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε ένα μπεν μαρι.🥄 Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε τα μπισκότα και προσθέστε τα καρύδια εάν χρησιμοποιείτε.Στην λιωμένη σοκολάτα προσθέτουμε τα καρυκεύματα και το ξύσμα πορτοκαλί ανακατευουμε καλά κάνει και το ρίχνουμε πάνω στα...