Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνετε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει και να πάρει λίγο χρώμα.Μέσα σε ένα μπολ ρίχνετε και ζυμώνετε καλά τον κιμά με το σοταρισμένο κρεμμύδι, τη σόγια σος, το μαϊντανό, πιπέρι και αλάτι με προσοχή, γιατί η...