Ψητές πράσινες πιπεριές γεμιστές με αρωματικό κατίκι Δομοκού

Ψητές πράσινες πιπεριές γεμιστές με αρωματικό κατίκι Δομοκού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ζεματάτε τις πιπεριές σε καυτό νερό μέχρι να μαλακώσουν, τις αφήνετε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζετε όσο μπορείτε καλύτερα. Κόβετε το κοτσανάκι και αφαιρείτε όσο περισσότερα σπόρια μπορείτε.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C και ετοιμάζετε το μίγμα της γέμισης: λιώνετε στο...