Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κασιάτα Θεσσαλίας By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: July 23, 2013 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ:1 (10-12 Servings) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:10 mins ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:30 mins ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ:40 mins Η κασιάτα είναι μία παραδοσιακή της Θεσσαλίας πίτα με καλαμποκάλερο, ένα είδος εύκολης τυρόπιτας ή και τυρόψωμου με απλά...