Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε το λάδι σ' ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Μετά από 2-3 λεπτά ρίχνουμε το κάρρυ και ανακατεύουμε καλά.
Μαγειρεύουμε για άλλα 3 λεπτά.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τις γαρίδες και τις ντομάτες.
Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμα και ρίχνουμε τον μαϊντανό.
Σερβίρουμε τις γαρίδες μας πάνω σε ρύζι basmati.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.