Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε το παγωτό μιλφέιγ, προθερμαίνοντας πρώτα το φούρνο στους 220ο C στον αέρα.Στρώνουμε λαδόκολλα στην λαμαρίνα, απλώνουμε τη σφολιάταστο ταψί και την τρυπάμε παντού με πηρούνι. Ψήνουμε για 10-15′ να ροδίσει. Την αναποδογυρίζουμε και την πατάμε να ξεφουσκώσει....