Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το καλαμποκέλαιο να κάψει, αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το σκόρδο, τον τριμμένο άνηθο και τα σοτάρουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε το...