Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μεγάλο μπολβάζουμε 400 γρ. ζεστό νερό (όχι βραστό) με το ρύζι και αφήνουμε να μουλιάσει για 2 ώρες κλειστό με το καπάκι του ή τυλιγμένο με μεμβράνη σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά τις 2 ώρες το ρύζι πρέπει να είναι μαλακό και να κόβεται στα δύο όταν το πιέζουμε με τα...