Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Συνδυάστε τον τόνο με λιαστή ντομάτα και δώστε νέα γεύση στο καθημερινό σας γεύμα! Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 8 – 10 λεπτά και μετά στραγγίστε. Κρατήστε στην άκρη λίγο υγρό από τα ζυμαρικά.Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το λάδι σε ένα βαθύ...