Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αποβραδίς βάζετε την κονσέρβα με το γάλα σε κατσαρόλα με τόσο νερό που θα τη σκεπάζει και το σιγοβράζετε για 2 ώρες (χαμηλώνετε τη φωτιά να μην κοχλάζει το νερό). Ανανεώνετε όταν χρειάζεται με νερό ώστε να είναι πάντα σκεπασμένη η κονσέρβα. Την αφήνετε να κρυώσει μέσα στο...