Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και όταν ροδίσει βάζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε για 5 λεπτά ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας και συμπληρώνουμε νερό. Το βράζουμε στην χύτρα για 1 ώρα και 30 λεπτά σε μέτρια...