Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τις ατομικές τάρτες Ετοιµάζουµε την τάρτα σύµφωνα με τη βασική ζύμη για τάρτες γλυκές και αλμυρέςή σύμφωνα με τη βασική συνταγή ζύμη για γλυκιά τάρτα. Ανοίγουµε τη ζύµη σε λεπτό φύλλο πάχους 0,5 εκ. και κόβουµε 6 δίσκους για ατοµικές ταρτιέρες. Βουτυρώνουµε τις ταρτιέρες....