Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το νηστίσιμο κέικ πορτοκάλι, βάζουμε σε μπολ ζάχαρη, λάδι, κονιάκ, ξύσμα πορτοκαλιού, κανέλα, γαρύφαλλο, αλάτι και με κουτάλι ανακατεύουμε.Διαλύουμε την σόδα στο χυμό και την προσθέτουμε.Τέλος, ανακατεύουμε το αλεύρι ολικής με το baking και το ρίχνουμε στα υγρά. Ανακατεύουμε...