Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Αυτό το κέικ παραμένει το αγαπημένο κέικ όλων μας, διαχρονικά! Διαφέρει ελαφρώς ως προς τα απλά κέικ διότι δεν τοποθετείται σε φόρμα αλλά σε πυρίμαχο σκεύος τύπου pyrex (για να μην πάρει πολύ ύψος), αφού η υφή του είναι τέτοια που πρέπει να φαγωθεί με κουτάλι, σαν πάστα....