Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό κουνέλι στο φούρνο μαγειρεμένο στο ζουμί του με φρέσκα μυρωδικά Προθερμαίνετε το φούρνο στους 148 ° C. Ξεπλύνετε με κρύο νερό το κουνέλι και στεγνώστε το με χαρτί κουζίνας.Σε ένα μεγάλο ταψί ρίχνετε το κουνέλι κομμένο σε μερίδες μαζί με το κρεμμύδι κομμένο σε ψιλά...