Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζετε το αλεύρι και τη μαγιά στον κάδο του μίξερ. Στη συνέχεια, ζυγίζετε τα υπόλοιπα υλικά, τα ζεσταίνετε στους 30° C, βάζοντάς τα στο φούρνο για καμιά ώρα αφού τον προθερμάνετε από πριν στη συγκεκριμένη θερμοκρασία. Ύστερα τα ρίχνετε στο μίγμα με το αλεύρι και τη μαγιά....