Ψητό φιλέτο μπακαλιάρου μαριναρισμένο σε γιαπωνέζικη σάλτσα σόγιας miso με σησάμι και πράσινα χόρτα stir-fry

Ψητό φιλέτο μπακαλιάρου μαριναρισμένο σε γιαπωνέζικη σάλτσα σόγιας miso με σησάμι και πράσινα χόρτα stir-fry

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Αναμιγνύετε τη σάλτσα miso με 1 κουταλάκι ελαιόλαδο και το κρασί ρυζιού.Βήμα 2 Προσθέτετε τον μπακαλιάρο και τον αφήνετε να μαριναριστεί για 30 λεπτά, τουλάχιστον.Βήμα 3 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220° C και ψήνετε το ψάρι για 10 λεπτά.Βήμα 4 Ψιλοκόβετε το μαϊντανό,...