Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι τσιγαριζετε με το βούτυρο τα μανιτάρια, το μπέικον και την πιπεριά.Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνετε και το ρύζι και τσιγαριζετε για 3 λεπτά περίπου.Ρίχνετε και την κρέμα γάλακτος και βράζετε σε χαμηλή φωτιά για 15-20 λεπτά περίπου.Τέλος βγάζετε από...