Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Το σφουγγάτο είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Μυτιλήνης, που τη βρίσκουμε όμως σε διάφορες παραλλαγές σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η συνταγή προϋποθέτει να έχουμε λαδοτύρι, αλλά μπορούμε να βάλουμε και κασέρι αν δεν έχουμε! Καταρχήν, πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον...