Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μια γρήγορη συνταγή για όσους δεν κρατιούνται από την πείνα! Μια γρήγορη συνταγή για όσους δεν κρατιούνται από την πείνα! Κόβουμε όλα τα υλικά σε κύβους και σοτάρουμε το κοτόπουλο σε τηγάνι με λίγο λάδι. Μόλις πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε το αχλάδι και μόλις ψηθεί και αυτό...