Μπιφτέκια παντζαριού με κόκκινα φασόλια και άγριο ρύζι

Μπιφτέκια παντζαριού με κόκκινα φασόλια και άγριο ρύζι

Από την ιστοσελίδα
https://dimitrisskarmoutsos.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. 2 Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και μαγειρεύουμε 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να γυαλίσουν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.3 Σε ένα μούλτι βάζουμε τα παντζάρια και τα πολτοποιούμε. Σε ένα μεγάλο...