Τούρτα μόκα με τραγανή βάση από τραγανό μπισκότο

Τούρτα μόκα με τραγανή βάση από τραγανό μπισκότο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Λιώνετε την Κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο και ανακατεύετε μέσα το τριμμένο φουντούκι και το Τριμμένο Μπισκότο. Στρώνετε με το μίγμα τον πάτο μια φόρμας με αποσπώμενο πάτο. Αφήνετε τη φόρμα στο ψυγείο.Διαλύετε τον καφέ στιγμής σε 150ml γάλα και το χτυπάτε στο μίξερ...