Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνετε την Κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο και ανακατεύετε μέσα το τριμμένο φουντούκι και το Τριμμένο Μπισκότο. Στρώνετε με το μίγμα τον πάτο μια φόρμας με αποσπώμενο πάτο. Αφήνετε τη φόρμα στο ψυγείο.Διαλύετε τον καφέ στιγμής σε 150ml γάλα και το χτυπάτε στο μίξερ...