Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αφαιρούμε το ξύσμα από τα λεμόνια σε κομμάτια προσέχοντας να πάρουμε μόνο το κίτρινο μέρος και όχι το άσπρο, το οποίο είναι πικρό (γι’ αυτό πρέπει να έχουμε πολύ κοφτερό μαχαίρι ή αποφλοιωτή). Το βάζουμε σε ένα βάζο και προσθέτουμε τη βότκα. Κλείνουμε καλά το βάζο και αφήνουμε...