Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε και πλένουμε το ρόδι, βγάζουμε άθικτα τα σπόρια του και τα αφήνουμε σε τρυπητή να στραγγίξουν καλά. Τεμαχίζουμε την σοκολάτα μας και την λιώνουμε με την διαδικασία μπεν μαρί. Θρυμματίζουμε χοντροκομμένα τα φυστίκια. Πάνω στην λαδόκολλα βάζουμε περίπου 1/2 κουταλιά...