Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Οδηγίες Αλείφω τις πίτες με λάδι κι από τις δύο πλευρές με την βοήθεια ενός πινέλου (δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα – αρκεί να καλυφθεί η επιφάνειά τους). Στην συνέχεια αλατοπιπερώνω και πασπαλίζω με τα μπαχαρικά. ( Εναλλακτικά, για πιο μεσογειακή γεύση παραλείπω το σκόρδο...