Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε ένα μπολ ζυμώνουμε τα υλικά με χλιαρό νερό, μέχρι να γίνουν μια μαλακιά ζύμη που οριακά κολλάει στα χέρια.Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά, μεταφέρουμε τη ζύμη στον πάγκο της κουζίνας και ζυμώνουμε μετρώντας ως το 100: σίγουρος τρόπος για να ξέρεις ότι το ζυμάρι σου ζυμώθηκε...