Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνισε μέτρια φωτιά. Ψιλοκόβουμετο κρεμμύδι και το σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μαζί με τον γλυκάνισο μέχρι να χρυσαφίσουν. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε για 1 λεπτό μαζί με το κρεμμύδι....