Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σ ένα μπολ αδειάζουμε το ζαχαρούχο, προσθέτουμε τις βανίλιες και το κεράσι κι ανακατεύουμε ελαφρά Σ ένα άλλο μπολ αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε με το μίξερ να πήξει και να σχηματιστούν "μυτούλες" Μεταφέρουμε το πρώτο μείγμα μας (το ζαχαρούχο κλπ) στο μπολ που...