Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σήμερα φίλοι μου είναι η γιορτούλα μου και όπως είθισται αυτή την μέρα κερνάμε!!!!! Έτσι σας έχω ένα γλυκάκι που ήθελα καιρό τώρα να φτιάξω φλωρεντίνες, επιτέλους έφτιαξα!!!! αλλά τώρα θέλω να φτιάξω και άλλες, να παίξω μαζί τους, πόσο πολύ μου αρέσουν!!!!! Είναι ιδανικό γλυκό...