Παραδοσιακό κιχί με πράσο και λουκάνικο

Παραδοσιακό κιχί με πράσο και λουκάνικο

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Κόβουμε τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε φέτες και ψιλοκόβουμε τα ξερά κρεμμύδια. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά, με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να μαραθούν. Δεν πρέπει να πάρουν χρώμα.Αφαιρούμε το περίβλημα από τα λουκάνικα και τα ψιλοκόβουμε. Τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά....