Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά με μια κουτάλα το τυρί κρέμα με την άχνη ζάχαρη και τις σταφίδες. Αφρατεύουμε με τα χέρια μας πολύ καλά το κανταΐφι, για να ξεχωρίσουν οι ίνες του και το ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε το μισό κανταΐφι σε ένα...