Αν θέλετε να ακονίστε τις λεπίδες του μπλέντερ σας, βάλτε μερικά τσόφλια αυγών στην κατάψυξη για μισή ώρα και βάλτε τα στο μπλέντερ σας. Προσθέστε λίγο νερό και ανοίξτε το μπλέντερ. Οι λεπίδες σας θα είναι σαν καινούριες!
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φρούτα. Ανακατεύουμε το μέλι μαζί με το χυμό πορτοκαλιού. Κόβουμε το κλωναράκι βανίλιας κάθετα στη μέση και μαζεύουμε τους σπόρους από το εσωτερικό της. Τους ρίχνουμε στο χυμό, μαζί με το κλωναράκι. Προσθέτουμε τα φύλλα δυόσμου αφού προηγουμένως τα...