Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C. Βάζουμε το αλεύρι, το βούτυρο σε ένα μούλτι ή στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και χτυπάμε μέχρι το μείγμα μέχρι να μοιάζει με ψίχουλα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι...