Γεμιστό φιλέτο κοτόπουλου με γαλοτύρι και λεμονάτη σάλτσα δεντρολίβανου

Γεμιστό φιλέτο κοτόπουλου με γαλοτύρι και λεμονάτη σάλτσα δεντρολίβανου

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Πασπαλίζετε το κοτόπουλο μέσα κι έξω με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια αλείφετε το εσωτερικό τους με αρκετό γαλοτύρι, πασπαλίζετε με κασέρι, βάζετε από μία πιπεριά Φλωρίνης και τα κρατάτε στην άκρη.Στη συνέχεια πανάρετε το κοτόπουλο πρώτα με αλεύρι, μετά με το αβγό και τέλος...