Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστά θαλασσινά μαγειρεμένα με μείγμα λαχανικών και μυρωδικών Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή γουοκ (αν διαθέτουμε) ζεσταίνουμε τη μια κουταλιά της σούπας λάδι. Προσθέτουμε τα πράσα, το κρεμμύδι και τις πιπεριές και τσιγαρίστε μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε τα ντοματάκια και...