Ψωμί με κολοκύθα αμύγδαλα στέβια και φαγόπυρο

Ψωμί με κολοκύθα αμύγδαλα στέβια και φαγόπυρο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Τοποθετείτε την τριμμένη κολοκύθα σε στραγγιστήρι και προσθέτετε το αλάτι. Τρίβετε με το χέρι πιέζοντας για να φύγουν τα υγρά και αφήνετε να μείνει για 10-15 λεπτά μέχρι να ετοιμάσετε τα υπόλοιπα υλικά.Αναμιγνύετε σε μεγάλο μπολ το αλεύρι, τα τριμμένα αμύγδαλα, το μπέικιν...