Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Η Κρητικοπούλα φιλενάδα μου Κατερίνα Παπαδάκη σήμερα μαγείρεψε ενα μυρωδάτο μοσχαράκι με καρότα και μανιτάρια που φυσικά το μοιράστηκε μαζί μου,και εγώ με την σειρά μου μαζί σας!
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το μοσχάρι γυρίζοντας το...