Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη γραβιέρα με τη μαρμελάδα, τα φρέσκα βερίκοκα και το δυόσμο ή το βασιλικό.Με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνετε από μία γεμάτη κουταλιά της σούπας γέμιση και την τοποθετείτε στο κέντρο...