Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τις μπριζόλες Βάζουμε στη δυνατή φωτιά ένα μεγάλο τηγάνι. Ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι στις 4 μπριζόλες μας και τις αλείφουμε σε ένα ξύλο κοπής να πάει το λάδι και το αλατοπίπερο παντού. Τις ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι για 1 με 1,5 λεπτό από την κάθε πλευρά, μέχρι να...