Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα. Ψιλοκόβουμετα cranberries, τις σταφίδες, τα βερίκοκα και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το κονιάκ, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και αφήνουμε στην άκρη. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το βούτυρο, τα αυγά, τη μαγιά, τη ζάχαρη,...