Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βουτυρώνετε ελαφρά μια φόρμα με ελατήριο διαμέτρου 25 περίπου εκατοστών και ντύνετε τη βάση της με αντικολλητική λαδόκολλα. Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180° C.Βάση: Χτυπάτε στο πολυμίξερ τα χαλεπιανά με 2 κουταλιές αλεύρι μέχρι να γίνουν σαν σκόνη. Προσθέτετε το...