Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Χτυπάτε στο μίξερ τα αβγά για 10 λεπτά. Με τον γάντζο ζυμώματος, στο μίξερ ή με το χέρι, προσθέτετε λίγο λίγο το αλεύρι με το νισεστέ, το αλάτι και το ελαιόλαδο και ζυμώνετε μέχρι να έχετε μια ελαστική και μαλακή ζύμη. Την πλάθετε σε μπάλα, την τυλίγετε με μεμβράνη και την...