Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Στραγγίζετε τα μουλιασμένα ρεβίθια, τα ξεπλένετε και τα βάζετε στην κατσαρόλα με 6 φλ. κρύο νερό. Τα αφήνετε να κοχλάσουν, χαμηλώνετε τη φωτιά και τα σιγοβράζετε σκεπασμένα μέχρι να μαλακώσουν.Βήμα 2 Τα αποσύρετε από τη φωτιά (θα έχουν πιει το νερό τους, όμως αν χρειαστεί...