Αθερίνα τηγανητή με σάλτσα ταρτάρ

Αθερίνα τηγανητή με σάλτσα ταρτάρ

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Σε ένα σακουλάκι πλαστικό, ειδικό για τρόφιμα, ανακατεύουμε τα υλικά για το πανάρισμα. Βουτάμε λίγα-λίγα τα ψάρια μέσα στο σακουλάκι και τα κουνάμε για να αλευρωθούν, κλείνοντας καλά το σακουλάκι. Αφαιρούμε τα ψάρια, τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τα τινάζουμε καλά να φύγει το...