Χοιρινά μενταγιόν με σάλτσα μήλου και δαμάσκηνου και κρέμα γάλακτος

Χοιρινά μενταγιόν με σάλτσα μήλου και δαμάσκηνου και κρέμα γάλακτος

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το χοιρινό με σάλτσα μήλου, καθαρίζοντας πρώτα με ένα κοφτερό μαχαίρι το κρέας από τις μεμβράνες του. Στη συνέχεια το κόβουμε σε μενταγιόν, δηλαδή σε φέτες πάχους 3 εκ. Βάζουμε τα μενταγιόν ανάμεσα σε 2 μεμβράνες ή σε 2 λαδόκολλες και τα πιέζουμε ελαφρά με...