Κουλουράκια πασχαλινά με μέλι βανίλια και μαστίχα

Κουλουράκια πασχαλινά με μέλι βανίλια και μαστίχα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Χτυπάτε στο μίξερ χειρός το μαλακωμένο βούτυρο και τη ζάχαρη, μέχρι να φτιάξετε ένα μίγμα ανοιχτόχρωμο και σχετικά αφράτο.Προσθέτετε το μέλι, τη μαστίχα, το μαχλέπι, το ξύσμα πορτοκαλιού, τα σποράκια βανίλιας (ή τη σκόνη), ελάχιστο αλάτι και χτυπάτε αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα...