Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Την προηγούμενη μέρα, χτυπάτε μαζί σε ένα μπολ όλα τα υλικά της μαρινάτας να σμίξουν. Βάζετε το κρέας σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα και το περιχύνετε με τη μαρινάτα. Βήμα 2 Δένετε το στόμιό της για να κλείσει στεγανά, αφαιρώντας όσο περισσότερο αέρα μπορείτε από τη...