Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολτα αυγά, το μίριν, τη σάλτσα σόγιας και το πιπέρι με ένα σύρμα χειρός. Με ένα πινέλο αλείφουμε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι20 εκ. με το ελαιόλαδο και το μεταφέρουμε σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το 1/3 του μείγματος των αυγών στο τηγάνι και τηγανίζουμε...